Om

Sajten har tidigare varit en samlingssida för de bästa Youtubeklippen och uppdateras några gånger om dagen. Vår idé är att det är du som bestämmer hur bra ett klipp är. Genom de enkla pilarna “upp/ner” under varje klipp hjälper du andra läsare om det är värt att lägga någon minut på att kolla klippen.

I sektionerna vecka, månad, år, någonsin kan du se de mest populära klippen på sajten för respektive period.

Har du ett youtubeklipp du vill tipsa om? Skriv i kommentarsfältet.

vill du annonsera? skriv till kontakt@emanuelkarlsten.se

49 thoughts on “Om”

  1. Hej! Tack för en trevlig sida Emanuel! Ville bara berätta för dig om ett par små “buggar” på sidan, eftersom den ju är rätt ny och du kanske vill rätta till dem. Först och främst så måste man uppdatera sidan efter att ha röstat på ett klipp, för annars kan man inte fortsätta att scrolla ner bland klippen. Det är rätt irriterande och gör ibland att man inte röstar för att man inte orkar hålla på att uppdatera. Sen har jag dessutom märkt att “bästa-listorna” inte stämmer helt. Letade efter favvo-klippet med det trånga garaget för att visa det för en kompis och letade bland de topp-placerade, men trots att det har 33 röster (jo jag hittade det i arkivet till slut) så fann det inte med på någon lista. Mycket mystiskt…
    Allt gott!
    Åsa

  2. Åsa: Det senare problemet är fixat nu. Kalle såg att det fanns en begränsning på 100 klipp. Nu finns inte den begränsningen.
    Angående scrollproblemet vet jag inte riktigt vad du menar.
    För mig fungerar det bra att scrolla även efter man har klickat i en röst?

Leave a Reply

…och det kollektiva redaktörsskapet