Bästa pokerklippen på nätet

I samarbete med MB peco medija

För oss som älskar poker är YouTube en vanlig källa för att njuta av lite pokeraction utan att förlora några pengar. Här nedan hittar du några av våra favoriter just nu:

Introduktionsvideos
Det finns något som lockar med ihopklippta videos från första dagarna av ett event. En ny början och alla är hoppfulla. De första händerna spelas och det finns inga säkra kort ännu. Atmosfären är på topp och alla ser ut att ha kul. Efter några dagar kommer en ny video upp och visar hur dagarna har förflutit, då kan vi se vilka spelare som man borde hålla ett öga på.

Trickvideos
Alla pokervideos behöver inte handla om spelade händer och de stora mästarna. Det är minst lika roligt att titta på tricks och knep-videos. Som exempelvis det här klippet när vi får lära oss hur de stora spelarna lyckas använda en hand för att stapla och blanda sin marker. Sätter man sig vid ett pokerbord och göra så här förstår genast att du är det som står mellan dem och finalbordet.

Hemma hos spelarna
Pokerspelarna är inte som andra kändisar, de är mer jordnära och familjära än de stora världsartisterna som levt i rampljuset i många år. Pokerstjärnor är kändisar inom en viss krets så de behöver inte skydda sitt privatliv lika mycket. Alla vet vem Tom Cruise är, men endast pokerintresserade vet vem Daniel Negreanu är. När du hittat en pokerspelare du gillar är det intressant att få se lite av deras vardag och hur livet rullar på när han inte sitter vid pokerbordet. Därför gillar vi det här klippet när MTV Cribs besöker världens största pokerspelare och tittar in i hans hem.

Otroliga händer
Sist men inte minst, visst är det spännande att få bevittna en match mellan flera spelare där alla sitter på otroliga händer? Poker innehåller en del tur och mycket skicklighet, turen ligger i att få rätt kort på hand och på bordet. Skickligheten är hur du väljer att hantera korten. Här ser vi ett exempel där ovanligt många par dyker upp, till och med kommentatorerna är förbryllade och sitter som på nålar.

One thought on “Bästa pokerklippen på nätet”

Leave a Reply